Boeken

Naar de winkel!

In een winkel is van alles te zien voor de gemiddelde peuter, en niet zelden zal hij er met zijn neus bovenop willen staan als je afrekent of willen ‘helpen’ bij het boodschappen doen. En alhoewel je in de praktijk natuurlijk het beste leert hoe dat allemaal werkt, een beetje voorbereiding (of nabespreking…) van de theorie kan bést handig zijn!

Speciaal voor shopbeluste peuters vanaf een jaar of 2 (maar ook nog leuk voor oudere kinderen) is er het boek ‘Naar de winkel!’, een stevig kartonboek waarin niet alleen de supermarkt maar bijvoorbeeld ook de speelgoedwinkel en het postkantoor uitgebreid aan bod komen. In het boek staan o.a. verschillende producten afgebeeld voorzien van een prijskaartje. Peutertjes zullen vooral alle spullen willen benoemen, terwijl wat grotere kinderen ook kunnen gaan uitrekenen hoeveel euro de producten die op het boodschappenlijstje staan bij elkaar kosten.

En na het winkelen moet er natuurlijk worden betaald, ook in dit boek. Daarom vind je voorin een net echte betaalpas en een pinautomaat waar de pas in kan worden gestopt. Super leuk!

Naar de winkel! – Mark Richards & Dawn Sirett
ISBN 9789047500223
Uitgeverij Van Holkema & Warendorf
10,95 euro

Naar de winkel !
Bestel via Bol.com: Naar de winkel !
Dawn Sirett & Richards, M.