Boeken Favourites

Move it!

Voor de een een droom, voor de ander een nachtmerrie: van de ene op de andere dag je leven voortzetten in een compleet ander land. Eugenie van Stratum vertrok met man en zoontje naar Mexico-Stad, en laat ons van haar belevenissen meegenieten in Move it!.

De kleurrijke kaft geeft een goed voorproefje van de inhoud van het boek: gezellig, pittig en bomvol Mexico. De goede kanten en de mindere kanten van dit land, al probeert Eugenie die zoveel mogelijk te negeren. Dat de politie corrupt is en dat buitenlanders grote kans maken om ontvoerd of beroofd te worden: ze weet het, maar weigert haar leven erdoor te laten bepalen. Wat haar leven wel bepaalt zijn alle nieuwe indrukken die zij opdoet. Personeel dat je huis bijhoudt, een chauffeur, enorme verjaardagsfeestjes: ze duikt vol in haar nieuwe Mexicaanse leven.

Het leuke aan Move it! is dat Eugenie van Stratum zo heerlijk eerlijk is. Ze schrijft vol lof over haar nieuwe land en wil alles zien en meemaken, maar kan op andere momenten ook hardgrondig balen van de bureaucratie en criminaliteit, om maar eens wat te noemen. Samen met haar man en enorm leuke zoontje Caesar slaat zij zich er echter prima doorheen en laat jou als lezer meegenieten. Heerlijke vakantie leeskost!

Move it! – Eugenie van Stratum
ISBN 9789022997000
A.W. Bruna
15,00 euro

Move it!
Bestel via Bol.com: Move it!
Eugenie van Stratum