Baby Boeken Favourites Gezondheid Opvoeden Veiligheid

Moeders

Waar is die gebruiksaanwijzing! Hebben we dat niet allemaal regelmatig gedacht toen we ‘opeens’ moeder werden? Nu is ieder kind natuurlijk verschillend, maar de praktische zaken waar je tegenaan loopt zijn veelal dezelfde. Het boek ‘Moeders’ bundelde ze allemaal, en vormt op die manier hét naslagwerk voor moeders met kinderen van 0-12 jaar.

De onderwerpen zijn zo divers als het leven zelf. Zo komen een babyuitzet, kraamfeest, zindelijkheidstraing en inentingen langs, maar ook alle voorkomende feestdagen, knutseltips, het onderwijssysteem en vakantievoorbereidingen. Altijd kort, bondig en objectief, waar mogelijk gebruik makend van experts of betrouwbare externe bronnen.

Alle vragen die je als ouder kunt hebben, maar niet altijd wilt of kunt stellen aan een ander staan in dit boek gebundeld, handig op onderwerp. De interviews met o.a. Nada van Nie en Inge Diepman hadden wat ons betreft er niet direct bijgehoeven, maar zijn desalniettemin leuk en vaak herkenbaar om te lezen. Een boek om in de kast te hebben staan, en er regelmatig bij te pakken.

Moeders – Lee Kwan Koo & Judith van Thijn
ISBN 9789057674358
mo’media
12,95 euro


Moeders
Bestel via Bol.com: Moeders
Judith van Tijn & Lee Kwan Koo