Boeken Game Highlight

Mijn naam is Haas

Mijn naam is Haas is een leuke nieuwe serie producten voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Er zijn nu prentenboeken en cd-roms, later zal er ook een online wereld ontstaan. Dit alles wordt ontwikkeld in samenwerking met het onderwijs, zodat een en ander goed aansluit bij de ontwikkelingen van het jonge kind.
De nieuwste cd-rom heet Wakker worden! en speelt zich af in een winters landschap. Alles is wit van de sneeuw! Het kind moet zelf aan de slag om Haas door het landschap te laten wandelen, door simpelweg een route voor hem te tekeken. Ook alle problemen die Haas onderweg tegenkomt los je op door een oplossing te tekenen. En ontbreekt er iets in de omgeving? Dan teken je het er gewoon zelf even bij!

De bediening is eenvoudig en kindvriendelijk. Alle opdrachtjes, probleempjes en opties worden door Haas verteld aan het kind, dat vervolgens alleen de muis hoeft te bedienen. Leuk is dat het kind de volle controle heeft over het verloop van het avontuur, het bepaalt zelf waar Haas loopt, hoe de omgeving eruit ziet en hoe problemen worden opgelost. Uiteraard met wat hulp van Haas zelf. Een verademing vergeleken met vele andere drukke spelletjes vol toeters en bellen, een kind kan met Mijn naam is Haas! rustig en zelfstandig aan de slag, zonder binnen 5 minuten stuiterend aan het bureau te zitten.

Mijn naam is Haas: Wakker worden!
ISBN 9789022959527
A.W. Bruna
12,50 euro

Mijn naam is Haas / Wakker worden
Bestel via Bol.com: Mijn naam is Haas / Wakker worden