Boeken

Mijn eerste atlas

Een atlas voor kinderen die nog niet eens kunnen lezen? Waarom niet! Nee, ze hoeven de topografie van de wereld nog niet te kennen, maar vinden het wel reuze interessant om te ontdekken wat er zoal te vinden is op de wereld.

Mijn eerste atlas is een stevig kartonboek voor een hele jonge doelgroep.

Mijn eerste atlas

Geen saaie kaarten vol nauwelijks uit te spreken namen van landen. Geen ingewikkelde legenda, of andere informatie waar zeker een jong kind niks mee kan. Nee, Mijn eerste atlas is niet voor niks uitgevoerd in stevig karton: het richt zich op de allerjongste wereld-ontdekkers.

Alle werelddelen hebben hun eigen pagina, met daarop een zeer globale landkaart, waarop de landen zelf niet benoemd worden. Wel staan er zo hier en daar voor kinderen herkenbare tekeningen. Een ijsbeer, bomen, een trein, bergen en een cowboy: kinderen leren spelenderwijs in welke delen van de wereld deze voorkomen. Leuk om met je kind te lezen als je toevallig op reis gaat, maar ook prima geschikt om samen te bekijken en alle tekeningen te benoemen. Of gewoon, om je kind lekker zelf in te laten bladeren en plezier te laten hebben!

Mooi, simpel uitgevoerd, en écht geschikt voor deze hele jonge doelgroep. Kleine wereldreizigers in spe zullen er absoluut blij mee zijn!

Mijn eerste atlas
ISBN 9789000346820
Van Holkema & Warendorf
€8,99