Boeken

Mijn belofte aan jou

mijn belofte aan jou

Het verhaal van een liefde die niet zo is gelopen als gehoopt. Waar ging het mis?

Mijn belofte aan jou

Mijn belofte aan jou is het prachtige boek van Colleen Hoover dat sinds kort in de winkels ligt. Je maakt kennis met Quinn en Graham, die elkaar op een bijzonder ongemakkelijk moment leren kennen. Hun partners blijken een relatie met elkaar te hebben, en Quinn en Graham ontmoeten elkaar op het moment dat ze dit ontdekken. Pijnlijk, maar ook de start van iets bijzonders. Want hoe bijzonder vervelend de omstandigheden ook zijn, de twee hoofdrolspelers uit dit boek laten elkaar niet meer los.

Niet dat ze meteen een relatie krijgen. Nee, ze nemen hun tijd om een en ander te verwerken, Quinn had zelfs eigenlijk al besloten geen contact meer met Graham op te nemen, maar het lot besloot anders. Het lot besloot dat Quinn en Graham samen moesten zijn.

Nu

Dat was toen. Nu blijkt hun relatie onder druk te staan. In Mijn belofte aan jou worden fragmenten uit het verleden afgewisseld met het verhaal in het heden. Zo ontdek je steeds meer hoe Quinn en Graham elkaar hebben leren kennen, hun relatie vorm hebben gegeven. Maar ook hoe zij elkaar weer zijn kwijtgeraakt. Hoe een onvervulde kinderwens tussen hen in kwamen te staan. Hoe zelfs het sterkste koppel hierdoor uit elkaar werd gedreven. Hoe er niet meer met elkaar werd gepraat, en hoe zij uiteindelijk bijna vreemden voor elkaar zijn geworden.

Kan een relatie dit overleven? Heeft het lot bepaald dat zij samen moeten zijn, of kunnen zware omstandigheden zelfs het sterkste lot veranderen?

Colleen Hoover is een auteur die in Amerika en ver daarbuiten bekend staat om haar meeslepende romans. Als geen anders geeft zij haar karakters een gezicht, maar vooral ook een ziel. Zij maakt hen mensen van vlees en bloed, mensen die niet perfect zijn, maar net als jij en ik wel hun stinkende best doen. Zij vertelt dit verhaal over twee geliefden op een prachtige manier die altijd interessant blijft, en zelfs zonder de aanwezigheid van grootse gebeurtenissen blijft boeien. Een prachtige roman die je ongemerkt zomaar opeens uit hebt gelezen, maar je nog lang bij zal blijven.

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover
ISBN 9789401915434
Zomer & Keuning
€15,-