Boeken

Man o man!: chicklit van Marcha de Groof

Man o man - Marcha de Groof

Een lekkere chicklit van eigen bodem. Wij zijn er dol op, en lazen Man o man van Marcha de Groof.

Sara is een jonge dame, die werkt op een kinderdagverblijf en zojuist haar vriend heeft betrapt met een ander. En da’s haar schuld, zo meent haar moeder, die dol was op deze man. Sara is namelijk het soort vrouw die het volgens haar familie nooit goed doet. Ze zou eens een voorbeeld moeten nemen aan haar zeer succesvolle zus, en haar ideale man!

Sara kan zich wel wat leukers voorstellen, ze vindt haar zus een tang en diens man een eikel, maar feit is dat haar leven even niet op rolletjes loopt. Haar baan vindt ze eigenlijk vreselijk, en ook haar eerste keer stappen als nieuwe single vrouw is geen succes. Alhoewel… Ze treft er wel een hele fijne vent!

De schrik is groot als ze hem niet veel later wéér treft: op haar werk, waar haar droomman een kind af komt leveren. Was hij tijdens dat avondje uit gewoon uit op een scharrel naast zijn gezin, of ligt het anders? En is de ontmoeting met deze man misschien de start van haar nieuwe, succesvolle leven?

‘Man o man’ is een lekker luchtig boek, met verhaallijnen die regelrecht uit een soap kunnen komen. Maakt het niet minder leuk om te lezen, fijne ‘vakantie-leeskost’!

Man o man – Marcha de Groof (e-book)
ISBN 9789401902076
Omniboek
€7,99