Boeken

Lola geeft zich bloot: het nieuwe boek van Rachel Gibson

Lola geeft zich bloot Rachel Gibson

De boeken van Rachel Gibson gaan als warme broodjes over de toonbank. Deze zomer is er weer een nieuwe titel verkrijgbaar, Lola geeft zich bloot. Wij lazen dit lekkere boek!

Rachel Gibson

Niet alleen in Nederland worden de boeken van Rachel Gibson volop gelezen, over de hele wereld zijn haar romans populair. Er zijn weinig auteurs die romantiek, humor, een prima verhaallijn en een gezonde dosis passie zo goed met elkaar weten te vermengen, wat keer op keer leidt tot boeken die makkelijk weglezen.

Het geheim van Rachel Gibson zit ‘m ook voor een groot deel in de uitstekende keuze van hoofdpersonen: altijd een vrouw waar je je mee kunt identificeren (niet perfect, beide benen op de grond en een gezonde blik op de wereld) en een man waar je je vingers bij aflikt, liefst met een rauw randje. Ook in Lola geeft zich bloot is dat weer prima gelukt.

Lola geeft zich bloot

Lola geeft zich bloot speelt zich voor een heel groot deel af op een boot, een luxe jacht. Daar is Lola, ooit een zeer succesvol lingeriemodel, ondergedoken nadat een ex-vriendje nogal ‘expliciete’ foto’s van haar op internet heeft verspreid. Een mooie plek om even weg te zijn van alles, tot haar boot plotseling wordt overgemomen door een vreemdeling.

Deze Max zegt dit te doen namens de overheid, uhuh, en gaat er met de boot en Lola vandoor. Niet veel later drijven ze stuurloos op de oceaan, en zitten ze met elkaar opgescheept. Max werkt écht voor de overheid, zijn undercover operatie liep alleen een beetje mis, en nu is hij op de vlucht voor een stel misdadigers. En alhoewel Lola het hem behoorlijk kwalijk neemt dat hij haar verblijf op het jacht heeft verstoord, en Max behoorlijk baalt dat hij nu net een jacht moest kapen met een vrouw en verwend hondje erop, voel je het al van verre aankomen: er gaat iets gebeuren tussen die twee!

Verrassend

Alhoewel het weinig verrassend is dat de man en vrouw die de hoofdrol spelen elkaar uiteindelijk zullen vinden, is de manier waarop zoals altijd weer bijzonder. Rachel Gibson weet zoals altijd de omgeving en sfeer zodanig goed te beschrijven, dat je al snel helemaal in het verhaal zit, en bijna het gevoel hebt dat je zelf ook op dat jacht zit.

Mooie, onzekere vrouw, sexy, tikkie gevaarlijke man en bijzondere omstandigheden: Lola geeft zich bloot is weer een boek om van te smullen.

Lola geeft zich bloot – Rachel Gibson
ISBN 9789045211312
Karakter
€14,95