Boeken

Lifestylelog leest het Caravanity boek

Caravanity ken je misschien van caravanity.nl. Maar nu is er ook een boek, vol tips om je caravan te restylen. Wij lazen het!

Al sinds Femke Creemers van start ging met caravanity.nl bleek haar probleem, het gebrek aan informatie over het restylen van caravans, niet alleen dat van haar te zijn. Bezoekers met hetzelfde issue wisten de site massaal te vinden! Dat heeft vast en zeker iets te maken met de huidige camping trend, waarin kamperen (liefst in een beetje hippe, retro caravan) weer helemaal hot is.

Maar dat restylen, hoe pak je dat aan? Het is niet alsof je naar een winkel kunt rijden, en daar in het gangpad ‘caravan decoratie’ een leuk setje uit kan zoeken. Nee, wie zijn caravan écht leuk wil restylen zal zelf aan de bak moeten. Maar gelukkig is er met de komst van Caravanity genoeg inspiratie te vinden.

Zo ook in dit heerlijke boek. Voorbeelden van caravans, met leuke ‘voor’ en ‘na’ foto’s vliegen je om de oren, net als styling- en kampeertips van echte diehards. En dat is handig! Want misschien zou je er zelf nooit aan denken om bij het pimpen van je caravan de hobbywinkel binnen te stappen en masking tape in verschillende kleuren te kopen, om maar eens wat te noemen. Terwijl dit juist zo makkelijk in gebruik is.

Het overgrote deel van het boek is ingeruimd voor praktijkvoorbeelden, geweldig leuke caravans die zelfs de grootste kampeerkniesoor enthousiast kunnen maken. Daarnaast is er om de zoveel bladzijdes een stukje informatie te vinden. Handige DIY tips, maar ook culinaire kampeer aanraders. Onmisbaar is het lijstje winkels achterin, en nee, dat zijn geen kampeerwinkels maar leuke shops waar je originele en praktische zaken kunt scoren.

Caravanity – Hapy Campers Lifestyle
Femke Creemers
ISBN 9789021557014
Kosmos
€17,50