Boeken

Lekker lezen in de kerstvakantie!

boeken

De kerstvakantie is voor jong en oud het ideale moment om een fijn boek te lezen!

Voor de kids

In de kerstvakantie heb je volop tijd voor elkaar, en natuurlijk ook om je jonge kinderen heerlijk uitgebreid voor te lezen. Speciaal voor kleintjes vanaf een jaar of drie raden wij twee heel leuke voorleesboeken van Marianne Busser en Ron Schröder aan.

kinderboeken

De vier kaboutertjes in de winter past prima bij het seizoen, en staat vol hele korte en wat langere verhaaltjes op rijm. Extra leuk: op iedere pagina heeft zich een sneeuwpopje verstopt, aan je kind om hem te vinden.

Het feestwinkeltje komt uit de serie waarin je al veel meer winkeltjes vindt, misschien ken je bijvoorbeeld ‘Het Letterwinkeltje’ wel. Ook hier gaat het verhaal op rijm, wat het extra leuk maakt om voor te lezen. Verspreid over 32 pagina’s vind je één verhaal, dat goed in etappes te lezen is.

Voor jou

Zin om met een lekker boek op de bank te duiken? Say no more! Wij vinden de kerstvakantie het perfecte moment voor een fijne roman, een lekker ‘niks aan de hand’ boek. Denk bijvoorbeeld aan Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel. Misschien heb je de gelijknamige film wel gezien? De filmeditie van het boek dat ter ere hiervan verscheen is vriendelijk geprijsd (€12,50) en bevat middenin een katern met foto’s uit de film.

chantal van gastel

Bang om het koud te krijgen tijdens deze donkere dagen? Niet nodig! De boeken van Abbi Glines zorgen dat je bloed sneller gaat stromen. Het nieuwste boek uit de Sea Breeze serie ligt in de winkels, fijn voor iedereen die al verslaafd was, maar ook prima los te lezen. Abbi Glines staat bekend om haar steamy romantiek, gecombineerd met een pakkend verhaal. ‘Soms voor altijd‘ is daar weer een perfect voorbeeld van.