Boeken Celebs Health

Leef je fit met Marianne Timmer

Marianne Timmer staat bekend als iemand die diep, heel diep, kan gaan om het uiterste uit haar lijf te halen. Bij een boek over fit en gezond leven van haar hand werden we dan ook op voorhand een beetje bang: kan dat ook zonder jezelf compleet af te moeten beulen?

Het antwoord is ‘ja’, al krijg je op die manier natuurlijk niet het superlichaam dat Marianne in dit boek op de foto’s met oefeningen blij toont. Wat dan wel? Een betere algehele conditie, en vooral wat meer inzicht in wat er nodig is om lekker fit te blijven.

Het boek leert je waarom sporten goed en gezond (voor lichaam én geest) is, welke sport bij jou past en hoe je dat aanpakt (ook aandacht voor kinderen, 60+ers en mindervaliden), maar vertelt bijvoorbeeld ook over mogelijke blessures, het belang van goede voeding en zelfs doping. En na de theorie volgt natuurlijk de praktijk, met een trainingsschema voor 8 weken, begeleid met fotomateriaal waarop Marianne Timmer de oefeningen voordoet. Het volgen van dit (pittige!) schema zorgt binnen 8 weken voor een stuk betere conditie.

‘Leef je fit’ is een overzichtelijk boek met tal van tips om snel een betere conditie te krijgen en gezonder te gaan leven. Niet voor topsporters, maar gewoon voor iedereen die graag wat lekkerder in zijn vel wil zitten maar niet weet waar te beginnen. Nuttig, en door de persoonlijke verhalen van Marianne ook nog eens erg leuk om te lezen.

Leef je fit – Marianne Timmer
ISBN 9789043911603
Tirion Uitgevers
17,95 euro

Leef je fit
Bestel via Bol.com: Leef je fit
M. Timmer