Boeken

Lazy Fitness

Fitness is goed voor je conditie, figuur en wat al niet meer. Maar leuk… dat vindt lang niet iedereen het. Sommige mensen, we noemen ze voor het gemak maar even ‘lui’ worden bijvoorbeeld al moe bij de gedachte eraan. Wij horen bij die categorie mensen, en werden dan ook erg blij van het boek ‘Lazy Fitness’. Fitness voor luie mensen… dat klinkt als muziek in onze oren.

Geen oefenprogramma’s, geen voorschriften, geen activiteitenlijstjes, en toch een soepeler lichaam, sterkere spieren, een diepere ademhaling en een betere lichaamshouding, zo luiden de beloftes. Na een uitgebreide inleiding kom je tot de kern van het boek: stiekeme oefeningetjes die je gemakkelijk gedurende de dag kunt doen, of misschien zelfs al deed. Je flink uitrekken na het wakker worden bijvoorbeeld, zingen onder de douche (goed voor de buikspieren!), wandelen naar of in de pauze van je werk, heen en weer lopen op het perron of als je op een stoel zit eens goed je buikspieren intrekken: allemaal dingen waarmee je je spieren aan het werk zet en we weten allemaal: spieractiviteit betekent training.

De aard van de oefeningen is niet dusdanig dat je binnen een week (of 10…) een perfect getraind lichaam hebt. Het doel van Lazy Fitness is om je meer bewust te maken van je dagelijkse handelingen, en hoe je deze nét wat effectiever kunt maken. Talloze tips, waarvan er altijd wel een aantal toe te passen zijn, passeren de revue in dit boekje, dat ook ontzettend geschikt is om cadeau te doen aan een vriend(in) die al voor de vijfde keer een sportschoolabonnement heeft liggen zonder er wat mee te doen.

Lazy Fitness – Tiny Fisscher
ISBN 9789049960049
Paradigma
9,95 euro

Lazy fitness
Bestel via Bol.com: Lazy fitness
Tiny Fisscher