Boeken

Lawinegevaar van Suzanne Vermeer ligt nu in de winkels!

Lawinegevaar Suzanne Vermeer

Dol op winterse thrillers? De inmiddels traditionele, jaarlijkse winterthriller van Suzanne Vermeer heet ‘Lawinegevaar’, en ligt nu in de winkels. Wij lazen het boek!

Lawinegevaar

Advocate Chantal Donkers krijgt het nogal voor haar kiezen. Ze heeft een stalker, die steeds dieper in haar leven lijkt door te dringen, zakelijk loopt het niet zo lekker, en dan staat er op een avond ook nog een klein meisje op de stoep.

Het blijkt het dochtertje te zijn van haar zus Amber, met wie Chantal al jaren geen contact meer heeft. ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben’, zegt het meisje. Maar is dat wel zo?

Veel!

In ‘Lawinegevaar’ gebeurt veel, erg veel. Meer dan je iemand in zo’n korte tijd zou toewensen, en misschien ook wel meer dan we geloofwaardig vinden. Toch is het boek spannend, en vlieg je er werkelijk doorheen. Vermoedens over wie Chantal probeert het leven zuur te maken hebben we volop, maar wat dat kleine meisje daar dan weer mee te maken heeft?

Binnen een uur of twee zijn we bijna bij het einde van het boek, en maken we ons een beetje zorgen. Er zijn nog zoveel losse eindjes over, worden die allemaal nog netjes afgesloten of blijven we met vragen zitten? Gelukkig blijkt het eerste het geval, en al oogt het wat gehaast, deze verklaring en ontknoping zagen we niet aankomen.

Populair

De thrillers van Suzanne Vermeer, er verschijnen er twee per jaar, zijn al jarenlang enorm populair, en dat snappen we. Ze lezen makkelijk weg, hebben herkenbare hoofdpersonen en spelen zich af in een herkenbare setting, vaak in vakantiesfeer.

Lawinegevaar is wat dat betreft geen uitzondering. Al hadden sommige zaken net iets beter kunnen worden uitgewerkt, het is toch weer een prima boek geworden dat zeker goed gelezen zal worden. Ben jij ook benieuwd geworden? We kunnen nu alvast verklappen dat Lawinegevaar de hele maand november ons Boek van de maand is, en we dan ook exemplaren weggeven. Hou Lifestylelog dus goed in de gaten!
Lawinegevaar – Suzanne Vermeer
ISBN 978940050769
A.W. Bruna
€15,-