Boeken Culinair Fashion

Kort maar krachtig: Primark kersttrui, Kruidvat thee en Dear Friend boek

Primark kersttrui Olaf Frozen

Wat ligt er allemaal weer voor nieuws in de winkels? Onder de noemer ‘kort maar krachtig’ geven we je iedere week een update.

Kort maar krachtig, met precies de informatie die je nodig hebt. Niks meer en niks minder.

Wat is het? Een echte kersttrui, met een afbeelding van de enige sneeuwpop die van warme knuffels houdt: Olaf, uit Frozen.

Wat kost het? 18 euro

Waar koop ik het? Bij Primark

Wel of niet kopen? De meningen zijn er een beetje over verdeeld of kersttruien nu helemaal hip, of verschrikkelijk lelijk zijn. Wij houden er wel van. En we houden van Olaf, dus dat lijkt ons duidelijk.

Kruidvat thee

Wat is het? Thee van Kruidvat. Er zijn acht soorten, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. ‘Dreaming’ voor het slapen gaan, ‘Warming’ speciaal voor de winter en ‘Balance’ voor wie van groene thee houdt bijvoorbeeld.

Wat kost het? €0,99 per doosje van 20 zakjes

Waar koop ik het? Kruidvat

Wel of niet kopen? Prima koop! Bijzondere combinaties, voor ieder wat wils tegen een lekker laag prijsje.

Dear Friend Elma van Vliet

Wat is het? Dear friend Do-It-Yourself cadeauboek van Elma van Vliet. Met o.a. veel lijstjes en originele vragen, die je in kunt vullen om het boek daarna aan je beste vriendin te geven.

Wat kost het? €12,50

Waar koop ik het? O.a. boekwinkels

Wel of niet kopen? Kopen! Tenminste, als je geen leuk cadeautje weet voor jouw vriendin, en dit keer toch echt graag iets origineels en persoonlijks wil geven. Zeker bij goede vriendschappen een waardevolle herinnering voor later.