Boeken

Kom je ook?

Een feest voor een kind, een ramp voor menig ouder: het verjaardagspartijtje. Veel ouders maken zich er ‘makkelijk’ vanaf door de kids mee te nemen naar een indoorspeelparadijs, bowlingbaan of fastfoodrestaurant, want wat moet je in vredesnaam met een stuk of 10 (over)actieve vriendjes en vriendinnetjes van je kind in huis?

In ‘Kom je ook?’, dat sinds kort in de winkel ligt, vind je tal van handige tips om ook thuis een meer dan geslaagd partijtje te organiseren. Het boek is opgedeeld in verschillende thema’s (denk aan prinsessen, piraten, heksen), en bij elk thema vind je heel veel tips voor een feestje. Versiering, hapjes, activiteiten: alles komt langs.

Ondanks alle goede tips en suggesties die je bij elk thema vindt, kwamen wij de allerbeste raad tegen in de inleiding: "Maak je tijdens het feestje niet druk als de dingen niet helemaal lopen zoals je gepland had". Zolang de kinderen het naar hun zin hebben (en je interieur geen ernstige schade oploopt) is er tenslotte niks aan de hand.

Kom je ook? – Sigrid Pijfers
ISBN 9026917937
Uitgeverij Van Holkema & Warendorf
7,95 euro

Kom je ook ?
Bestel via Bol.com: Kom je ook ?
S. Pijfers