Boeken

Kijk! Jane scoort!

Rachel Gibson levert aan de lopende band bestsellers af. Kijk! Jane scoort! is daar absoluut geen uitzondering op, deze dame weet wat chicklit is!

Een goede chicklit heeft een verhaal, en bij voorkeur een dat je kan boeien. Met geloofwaardige, herkenbare hoofdpersonen en enigszins geloofwaardige situaties. Rachel Gibson is er een ster in om deze samen te voegen in een boek, en is niet voor niets dé chicklitauteur van de Verenigde Staten.

Kijk! Jane scoort! is een boek in de ‘ijshockey’ serie, die veel van haar vaste lezers wel zullen kennen. De boeken worden in Nederland niet in de oorspronkelijke volgorde uitgebracht, deze titel is zelfs 1 van de oudste, maar dat maakt eigenlijk weinig uit. De boeken zijn sowieso prima los van elkaar te lezen, maar voor vaste lezers is het natuurlijk leuk zo nu en dan een bekende naam of locatie tegen te komen.

Jane is een journaliste, die een droomklus scoort: een seizoen lang op stap met een bekend ijshockeyteam. Maar of de spelers daar ook zo blij mee zijn… Ze ontdekt al snel dat ze haar liever zien gaan dan komen, en Jane moet alles op alles zetten om geaccepteerd te worden. Zeker door die nukkige keeper, Luc, die al helemaal niet zit te wachten op welke journalist dan ook. Of zal hij voor Jane een uitzondering maken?

Kijk! Jane scoort! is net als alle andere boeken van Rachel Gibson lekker makkelijk leesbaar, vlot geschreven en chicklit zoals het bedoeld is. Sexy, grappig, super!

Kijk! Jane scoort! – Rachel Gibson
ISBN 9789045200903
Karakter Uitgevers
14,95 euro