Boeken Travel

Kidsproof naar Zuid-Europa

De makkelijkste manier om vakantie te vieren in Zuid-Europa? Op internet een kant en klare vliegreis boeken naar een apartementje of hotelletje aan ��n van de vele kusten. Aanbod zat, tegen veelal leuke prijzen. Of dat vervolgens ook de vakantie wordt waar je je kind(eren), en dus uiteindelijk jezelf, het meeste plezier mee doet: dat is maar zeer de vraag.

Verdiep je je iets langer in de verschillende vakantiebestemmingen en hun mogelijkheden is de kans van slagen al een stuk groter. Weet je ook nog eens een unieke accommodatie te vinden (denk: boomgaard, verbouwde boerderij of kasteel) dan kan het bijna niet anders dan dat je vakantie supergeslaagd wordt. Maar hoe vind je dat? Door het boek ‘Kidsproof vakanties in Zuid-Europa’ erbij te pakken!

Hierin komen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Itali�, Spanje en Portugal langs op een manier die je nog niet eerder zag. Zo worden accommodatie en bestemming ‘gekeurd’ op hun kindvriendelijkheid: wat kunnen zij er doen, voor wat voor kinderen (en ouders) is het geschikt, is er een zwembad en hoe ver is het rijden. Daarnaast zijn er ook nog een aantal bladzijdes gevuld met praktische tips die voor alle vakanties gelden: hoe houd je het leuk op de achterbank, hoe reis je met een baby, wat dien je in te pakken en wat te doen als je je kind op vakantie kwijtraakt.

Het boeken van een vakantie in een accommodatie uit dit boek zal je veelal i�ts meer moeite kosten dan wanneer je kiest voor een kant en klaar reisje. Ook de kosten kunnen (let wel: kunnen!!) iets hoger uitpakken. Maar wil je zeker weten dat je ergens terecht komt waar iedereen het naar zijn zin heeft dan is Kidsproof vakanties in Zuid-Europa als je het ons vraagt verplichte kost.

Kidsproof vakanties in Zuid-Europa – Petra de Hamer e.a.
ISBN 9789057673436
mo’media
17,95 euro

Kidsproof vakanties in Zuid-Europa
Bestel via Bol.comL Kidsproof vakanties in Zuid-Europa
Petra de Hamer