Boeken

Kidslog maakt kennis met Daantje Indiaantje

Vaders die kinderboeken schrijven, daar worden we blij van. Zeker als ze hun boekjes ook nog eens heel enthousiast promoten, zoals bij Daantje Indiaantje.

Daantje Indiaantje is een creatie van Dennis Hofman, een stoere, creatieve vader met een leuk idee. Een idee dat hij omzette in een personage, Daantje Indiaantje, en waar hij zelf de tekst en illustraties bij maakte. ‘Daantje en de wedstrijd’ is zijn tweede boekje.

Daantje wil graag meedoen als hij zijn vriendjes met een kano ziet. Maar ja… hoe doe je dat, als je zelf geen kano hebt? Dan maak je er toch eentje! Andere indiaantje vinden het maar gek, dat wordt vast niks, maar Daantje laat zich niet kennen, en organiseert zodra zijn kano klaar is een wedstrijd. En drie keer raden wie er daar met de winst vandoor gaat!

Daantje Indiaantje is met veel liefde en toewijding ontstaan, en dat zie je. De boekjes worden kleinschalig, in eigen beheer uitgebracht, meer informatie vind je op de speciale Facebook pagina. Daantje heeft een plekje in ons hart veroverd!