Boeken

Kees Kikker

Poepies, scheetjes, windjes: hoe je het ook noemt, kleine kinderen laten er genoeg. En als ze eenmaal doorhebben dat dat een beetje vies of stout is, laten ze er alleen maar meer, veelal voorzien van een grijns of grinnik. Wat is er dan ook mooier dan een boekje dat windjes kan laten?

‘Kees Kikker’ gaat over een (hoe kan het ook anders) kikker die de hele dag windjes laat. Op het potje, maar ook in de klas en het zwembad. Veel mensen vinden dat maar vies, de meester wordt zelfs een beetje boos, dus besluit Kees maar geen windjes meer te laten. Maar of dat nou wel zo slim is? Zijn hele buik zit vol met windjes, hij is net een ballon, en zweeft uiteindelijk zelfs omhoog!

Dat is het moment dat je peuter in actie kan komen. Door op de grote rode knop in het boekje te drukken, kan hij Kees namelijk windjes laten doen, net zolang tot hij weer veilig op de grond is!

‘Kees Kikker’ is een heerlijk peuterboek, over een thema waar nauwelijks boekjes over zijn, maar waar kinderen maar o zo graag over praten. Leuk!

Kees Kikker – Birte Müller
ISBN 9789055798445
De Vier Windstreken
9,95 euro

Kees Kikker geluidenboek
Bestel via Bol.com: Kees Kikker geluidenboek
Beryl Muller