Boeken

Karel

Hoera, Karel uit de boeken van Liesbet Slegers is 10 jaar! Niet dat je dat aan hem ziet, hij blijft gewoon het kleine jongetje dat steeds weer een stukje van de wereld ontdekt, maar de boeken waarin hij de hoofdrol speelt bestaan wel 10 jaar.

Om die reden is er een speciale jubileum uitgave, waarin je Karel en zijn wereldje nog beter leert kennen. Het is vormgegeven als een soort fotoboek, waarbij Karel bij iedere afbeelding zelf vertelt wat er gebeurt.

Zo zien we de buik van zijn mama, waar Karel dan nog in zit. En Karel als baby, die steeds groter groeit tot het jongetje dat hij nu is. We zien hoe hij zijn papa helpt met klussen, zelf naar de wc gaat en vriendjes maakt. Maar ook minder leuke dingen, zoals Karels bezoekje aan het ziekenhuis en de pleisters die hij van mama kreeg nadat hij gevallen was komen aan bod.

Iedere Karel fan, groot en klein, zal blij zijn met deze mooie uitgave. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijn peuter- en kleuterboekje waarin veel herkenbare situaties langskomen en om die reden keer op keer opengeslagen kan worden.

Karel – Liesbet Slegers
ISBN 9789044810349
Clavis
10 euro, na 30-06-2009 15,95 euro

Karel / Jubileumeditie
Bestel via Bol.com: Karel / Jubileumeditie
Liesbet Slegers