Boeken

Kamer 303

Claudia Schoemacher, de vrouw van ja, schreef een boek weer veel over te doen is geweest. Het speelt zich namelijk af in onze vaderlandse tv-wereld én gaat over seks.

In de media wordt er al volop gespeculeerd. Claudia heeft zich voor haar boek laten inspireren door haar eigen minnaars, dusse… wie zullen het zijn? De actualiteiten presentator die vrij vol is van zichzelf, en houdt van kinky seks? De acteur, die van vreemdgaan een levensstijl heeft gemaakt? En dan nog de onderwereld figuren die voorbij komen, zijn zij ook gebaseerd op ware personen?

Als lezer vraag je het je tijdens het leven van Kamer 303 steeds af, net als we maar wat graag willen weten welk gedeelte feit, en welk gedeelte fictie is. Ja, we hebben alle mannen die in het boek een hoofdrolspeler inmiddels in gedachten gelinkt aan een BN-er die wat ons betreft aan het profiel voldoet, een heerlijk spelletje tijdens het lezen.

Het boek zit verder goed in elkaar, al is de ontknoping wat abrupt en een tikje ongeloofwaardig (of is dit gedeelte nu juist een waargebeurd gedeelte, hm…). De seks passages zijn behoorlijk expliciet, maar blijven gelukkig ver van ranzigheid vandaan. Claudia Schoemacher levert een spannend, sexy en vermakelijk boek op, dat in heel wat koffers zal zitten deze zomer. Prima lectuur!

Kamer 303 – Claudia Schoemacher
ISBN 9789046815090
Nieuw Amsterdam
16,95 euro