Boeken

Jochems Sintboek

Dat Jochem van Gelder een goede band heeft met Sinterklaas wisten we natuurlijk al na al die leuke Sinterklaasliedjes die hij zong, maar ‘Jochems Sintboek’ onderstreept dat nog eens. Niemand minder dan de échte Sinterklaas en zijn Pieten werkten mee aan dit boek, dat wat ons betreft nu al een must-have is in deze tijd van het jaar.

Anders dan vele andere boeken over Sinterklaas, is Jochems Sintboek namelijk heel compleet: je vindt hierin mooie twee mooie verhalen, maar ook een heleboel leuke weetjes, recepten, rijmwoorden, moppen en raadsels. Met de twee nieuwe Sintliedjes, waarvan je niet alleen de teksten maar ook een cd met de muziek aantreft in het boek, is het helemaal af.

Jochems Sintboek is een perfect cadeau voor bij het schoentje. De uitvoering is bijzonder mooi, met de enigszins glossy pagina’s en mooie foto’s. De kleinste kinderen zullen vooral onder de indruk zijn van de muziek en afbeeldingen, terwijl er voor de grotere kinderen ook gedacht is aan surprises en leuke recepten om zelf te maken. Een boek dat heel wat jaren mee kan dus!

Jochems Sintboek
ISBN 9789043910330
Tirion uitgevers
19,95 euro

Jochems Sintboek
Bestel via Bol.com: Jochems Sintboek
J. van Gelder & Vlught, B. van der