Boeken

Jackpot!

‘Jackpot!’ lijkt een chicklit in de zuiverste vorm te zijn: twee zussen vertrekken naar een klein stadje om daar een leuke film te maken met een enigszins uitgerangeerde actrice. Maar net als het boek is ook het stadje niet wat het lijkt. Overspel, omkoperij, politiek en andere raadsels blijken er, zij het onder de oppervlakte, aan de orde van de dag te zijn. Zussen Amy en Sophie storten zich in het leven van dit kleine stadje en gaan al snel deel uitmaken van de kleine gemeenschap, als buitenstaanders welteverstaan. Amy valt voor politieman Wes, en Sophie (de hoofdpersoon in dit boek) begint een stormachtige relatie met burgemeester Phin.

Gaandeweg blijkt niet alleen het stadje zo zijn geheimen te hebben, ook de zusjes zijn niet bepaald brandschoon. Zo is de leuke film eigenlijk een sappig pornoverhaal en duikt er ook ‘zomaar’ een lijk op…

Juist doordat de personages steeds meer geheimen blijken te hebben is het verhaal een stuk minder voorspelbaar dan het in eerste instantie lijkt te zijn. Natuurlijk staat de liefdesrelatie (mét pikante vrijscenes!) tussen Sophie en Phin centraal, maar gedurende het boek kun je soms zomaar het gevoel hebben dat je een semi-thriller zit te lezen in plaats van romantische chicklit. Wat ons betreft een nieuwe titel in de succesreeks van schrijfster Jennifer Crusie!

Jackpot! – Jennifer Crusie
ISBN 9044316532
Uitgeverij The House of Books
17,50 euro

Jackpot !
Bestel via Bol.com: Jackpot !
Jennifer Crusie