Boeken Health

In perfecte conditie met Ellen Hoog

In perfecte conditie Ellen Hoog

Tophockeyster Ellen Hoog weet als geen ander voeding en training te combineren om zo het uiterste te vragen van haar lichaam. Da’s ook wel nodig als topsporter!

In haar boek In perfecte conditie laat ze zien hoe ze dat doet. En dat is niet alleen interessant voor sporters, haar ‘way of life’ is voor iedereen die op zijn fitheid let een aanrader

In perfecte conditie

In perfecte conditie kom je niet door een hongerdieet te volgen, laat dat duidelijk zijn. Ellen Hoog eet volop, maar dan wel gezonde voeding, liefst biologisch, die niet alleen vullen, maar ook echt iets doén voor je lijf.

In haar boek laat ze je kennismaken met een groot aantal gerechten, van ontbijt tot lunch, van diner tot guilty pleasures, afgewisseld met power snacks en lekkere sapjes en smoothies. Goede, eenvoudig te bereiden, voedzame recepten die uitstekend passen in een gezonde lifestyle.

Maar van alleen gezond eten raak je niet in een goede conditie, je zal ook moeten trainen! Ook dat aspect komt in Ellens boek uitgebreid aan bod, er is plek voor 6 work-outs met oefeningen die thuis of in je directe omgeving uit te voeren zijn. Kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen, het komt allemaal aan bod.

Mooi!

Klinkt goed, toch? Nu zijn er wel meer boeken waar je dit soort info uit kunt halen, maar dit boek maakt het allemaal net wat leuker. Dat komt door de mooie vormgeving en foto’s, waarin Ellen (zelf ook behoorlijk mooi!) regelmatig opduikt. Deze vrolijke, frisse uitstraling maken het boek niet alleen nuttig, maar ook nog eens erg aangenaam om te lezen en te bekijken.

In perfecte conditie. Topfit met een tophockeyster – Ellen Hoog
ISBN 9789048825851
Carrera Culinair
€19,99