Boeken

Ik moet zó nodig!

Plassen is een dagelijks onderwerp van gesprek als je kind zindelijk aan het worden is, of het zelfs al is. Iedere ouder vreest het ‘Ik moet plassen!!’ op de meest onmogelijke momenten.
Het hoofdrolspelertje in ‘Ik moet zó nodig!’, Bram, moet ook heel nodig plassen. Hij zit alleen net achterop de fiets bij papa als hij daar achter komt. En papa moet op weg naar huis nog wel even langs de bakker. En krijgt een lekke band…  Bram besluit dan maar snel naar huis te lopen, maar daar blijkt zijn broer net op de wc te zitten. De badkamer boven is ook al bezet, zijn moeder gaat net uitgebreid in bad.
Bram probeert nog bij de buren te gaan, maar ook daar vindt hij weinig gehoor. Dan maar buiten tegen de boom, net als een hondje. Maar precies als hij ein-de-lijk kan plassen komt er een muziekoptocht voorbij. Bram draait zich van schrik om… maar kan ondertussen niet stoppen met plassen!

‘Ik moet zó nodig!’ zal kleine kinderen keer op keer laten gieren van het lachen, de ontknopding is dan ook wel erg komisch. Tegelijkertijd zullen zij het nodig moeten plassen gevoel allemaal voor zich kunnen halen, en is het dus ook nog eens een heel herkenbaar verhaaltje. Niet te zoet, maar gewoon lekker gek!

Ik moet zó nodig! – Fiona Rempt & Noëlle Smit
ISBN 9789047509837
Van Goor
12,50 euro

Ik moet zó nodig!
Bestel via Bol.com: Ik moet zo nodig!
Fiona Rempt