Boeken

Hoe zegt ze ja?

Misschien heb je er wel over gehoord, cabaretier Jelle Kuiper die tijdens zijn voorstelling ‘Trouw!’ mensen in de echt verbindt. Van zijn hand verscheen onlangs een boekje met hetzelfde thema, helemaal gericht op mannen die hun vrouw ten huwelijk willen vragen. ‘Hoe zegt ze JA!’ is geen garantie voor een goed huwelijk, wel voor een geslaagd aanzoek, zo belooft de kaft.

Het boek begint met allerlei zaken die slim zijn om te overdenken of regelen voor je het aanzoek doet. Even checken of je wel echt wilt trouwen bijvoorbeeld, en toestemming vragen aan haar vader. Daarna volgen verschillende tips en voorbeelden om je aanzoek leuk en origineel aan te pakken, waarbij vooral ook veel ‘ervaringsdeskundigen’ aan het woord komen. Verwacht geen kant-en-klare scenario’s voor een origineel aanzoek (zodra dat in boekvorm verschijnt is het tenslotte niet origineel meer), maar wel de nodige inspiratie en leuke anekdotes.

‘Hoe zegt ze JA!’ is vooral een leuk cadeauboekje, een hint richting die beste vriend die de stap maar niet durft te wagen. Leuk leesvoer om in de trouwstemming te komen in een mooie kleurrijke uitvoering.

Hoe zegt ze JA! – Jelle Kuiper
ISBN 9789057673276
mo’media
9,95 euro