Boeken

Het overspel dieet

Flink afvallen door vreemd te gaan. Klinkt als een bijzonder dieet, en dat is het dan ook. Het is het verhaal van Eva Cassady, een veertiger die niet lekker in haar vel zit, en besluit het roer om te gooien. Afvallen wil ze, een nieuwe ‘ik’ worden. En al zijn het de karige maaltijden en eindeloze sportschoolsessies die dat haar gaan bezorgen, de grote inspiratie is haar oude jeugdliefde.

Michael, nu een gevierd architect, blijkt namelijk meer dan open te staan voor een avontuurtje, zo merkt Eva als ze hem benadert voor een interview. Ze zet alles op alles om voor hem, hij die haar nog als jong slank meisje kent, perfect in shape te komen, en met effect. Haar man David vindt het maar zo-zo. Eva kan hem uiteraard niet uitleggen waarom ze zo fanatiek met haar figuur bezig is, maar zou zich misschien wel eens moeten afvragen waarom David niet lang daarvoor ook opeens zo met zijn lijf bezig was…

‘Het overspel dieet’ is geen dieetboek. Het is een fijne roman over relaties, zelfacceptatie en de zoektocht naar geluk. Extra ‘juicy’ is natuurlijk dat hoofdpersoon Eva Cassady ook de auteur is.

Het overspel dieet – Eva Cassady
ISBN 9789044320534
The House of Books
16,90 euro

Het overspel dieet
Bestel via Bol.com: Het overspel dieet
Cassady, E.