Boeken

Het meisje uit Brooklyn

Het meisje uit Brooklyn Guillaume Musso

Het meisje uit Brooklyn is de nieuwe thriller van één van onze favoriete auteurs, Guillaume Muso. Is het wederom een boek dat je niet weg kunt leggen? Wij zochten het uit!

Het meisje uit Brooklyn

We beginnen met een bijzonder feitje. Het meisje uit Brooklyn… dat komt helemaal niet uit Brooklyn. Waarvandaan dan wel? En wie is zij eigenlijk? Antwoord geven op die vragen zou zonde zijn, want dat is nu net waar het hele boek om draait.

Raphael staat op het punt te trouwen met Anna. Vlak voor het zover is, vraagt hij of zij geheimen voor hem heeft. Raphael heeft die namelijk niet voor haar, en vindt het belangrijk alles van elkaar te weten. Anna reageert hier eerst afwijzend op, maar laat hem vervolgens een vreselijke foto zien. ‘Dit heb ik gedaan.’

Raphael schrikt, en loopt hun vakantiehuis uit. Zijn Anna heeft iets verschrikkelijks gedaan! Al snel besluit hij echter terug te keren. Hij houdt van haar, en wil haar helpen nu deze verschrikkelijke herinnering aan het licht is gekomen.

Maar Anna is weg…

Zoektocht

Wat volgt is een zoektocht, een levensgrote puzzel die met het vinden van ieder nieuw stukje alleen maar ingewikkelder wordt. Wie is Anna eigenlijk? En waar is zij nu? Heeft zij nog meer geheimen? Is ze in gevaar?

Raphael, zelf een schrijver van thrillers, gaat samen met een bevriende oud-politieagent op onderzoek uit. Het brengt hen op plekken die zij nooit hadden kunnen vermoeden, terwijl het ongelooflijke levensverhaal van Anna steeds een beetje uitgebreider wordt. Zullen ze haar ooit nog terug kunnen vinden.

Niet meer slapen

Begin je in dit boek, dan kunnen we je één ding garanderen: voor je gaat slapen, heb je het uit. Niet doorlezen is geen optie. Neem een dag vrij, sta vroeg op, zorg dat je genoeg eten en drinken in huis hebt en ga lezen. Je zult worden meegesleept, verbaasd en verrast, zowel door het verhaal van Anna als door de magnifieke plotwendingen die Guillaume Musso bedacht. Een thriller van hoge kwaliteit, op geen enkel moment ook maar een beetje voorspelbaar, precies zoals we van Musso gewend zijn.

Benieuwd geworden naar deze thriller? Wil jij ook weten wie het meisje uit Brooklyn is? Snel naar de boekwinkel, of koop het boek online bij bijvoorbeeld Bol.com voor maar €17,50 met gratis verzending.

Het meisje uit Brooklyn – Guillaume Musso
ISBN 9789400508545
A.W. Bruna
€17,50