Boeken

Het leugendagboek

Als je de informatie op de achterkant van het boek niet leest, duurt het even voor je doorhebt waar ‘Het leugendagboek’ nou naartoe wil, en waar de titel op slaat. Maar het is juist dat, het gevoel dat er iets aan zit te komen, dat er voor zorgt dat je maar 1 ding wilt: verder lezen.

Jeanne, secretaresse op een middelbare school, lijkt een doorsnee leven te leiden met haar man en zoontje, maar al snel blijkt dat schijn bedriegt: haar leven is verre van gelukkig. Ali, de nieuwe muzieklerares op de school waar Jeanne werkt, lijkt alles mee te zitten: een mooi uiterlijk, populair bij leerlingen en vooral mannen. Maar ook haar leven blijkt stukken minder perfect dan het lijkt, en dat niet alleen: zij heeft daardoor precies door hoe Jeannes leven in elkaar zit.

Hoe moeilijk het is om de waarheid onder ogen te zien en hoe groots moederliefde kan zijn lees je in ‘Het leugendagboek’. Een boek dat de spanning steeds verder opvoert en je in haar grip houdt tot lang nadat je de laatste pagina hebt omgeslagen.

Het leugendagboek – Patry Francis
ISBN 9789022546604
Uitgeverij De Boekerij
18,95 euro

Het leugendagboek
Bestel via Bol.com: Het leugendagboek
Francis, P. & Francis, p.