Boeken

Het is feest!

Wanneer is het Sint-Maarten? En wat is de oorsprong van Pinksteren? En wat houdt de Ramadan nu precies in? Bij veel van de feestdagen die we in Nederland vieren weten we eigenlijk niet echt wat zij nu inhouden. En dat is jammer!
Afhankelijk van het onderwijstype dat je kind volgt zal hij of zij op school heel wat meekrijgen over de verschillende feestdagen, of juist met allerlei vragen naar jou toe komen. En dan kun je maar beter voorbereid zijn, want we weten allemaal dat een kind pas ophoudt met vragen stellen als ‘ie precies weet hoe het nou helemaal zit. Wij hebben een tip: schaf zo snel mogelijk het boekje ‘Het is feest!’ aan.

In dit gezellige boekje vind je een opsomming én uitgebreide uitleg van een zeer groot aantal van de in Nederland gevierde feestdagen. En niet alleen in ‘volwassenentaal’, nee, per feestdag is er ook een beknopte uitleg voor kinderen beschikbaar. Daarnaast worden er ook leuke knutseltips gegeven, zodat je met je kind ook nog creatief aan de slag kunt. Handig en leuk!

Het is feest! – Ghislaine van Delden
ISBN 9789049998431
Uitgeverij Truth & Dare
15,95 euro 

Het is feest!
Bestel via Bol.com: Het is feest!
Delden, G. van