Boeken winnen

Boek van de maand: Het grotere wonder (+WIN)

Het grotere wonder

Ook in 2015 zetten we een fijne gewoonte weer voort: iedere maand kiezen we een nieuw boek uit, waar we je van alles over vertellen én dat je kunt winnen.

Het grotere wonder

Ons eerste boek van de maand van 2015 is Het grotere wonder van Thomas Glavinic.

Jonas heeft altijd een grenzeloos leven geleid tot hij na vele omzwervingen in een zone des doods op de Mount Everest belandt. Tijdens de moeizame beklimming laat hij zijn leven de revue passeren. De bijzondere en wilde kindertijd met zijn beste vriend Werner en zijn tweelingbroer Mike waarin de jongens niets in de weg gelegd werd en de wereld aan hun voeten lag. De dag waarop die kinderlijke idylle wreed werd verstoord. Zijn eindeloze reizen daarna van Havana naar Tokio, van Jeruzalem naar Oslo. En uiteindelijk die magische ontmoeting met Marie, zijn grote liefde, die zijn hele leven verandert.

Thomas Glavinic© Ingo Pertramer

Thomas Glavinic

Thomas Glavinic (Graz, 1972) woont in Wenen en heeft sinds 1998 verschillende romans gepubliceerd. Der Kameramörder (2001) en Wie man leben soll (2004) werden verfilmd. Glavinic heeft talrijke prijzen en onderscheidingen voor zijn werk gekregen. Zijn romans zijn in achttien talen vertaald.

Winnen!

Wil jij een exemplaar van Het grotere wonder winnen? Dat kan, wij geven er deze maand vijf weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.