Boeken

Het grote Kidsweek vakantieboek deel 2

Een zomervakantie zonder doeboek, we kunnen ons het bijna niet voorstellen. Al sinds wij ons kunnen herinneren zijn ze populair, en de tweede editie van Het grote Kidsweek vakantieboek valt zeker in de smaak!

Vorig jaar was er al eentje, en dat was zo’n succes dat een vervolg deze zomer niet kon uitblijven. Het vakantieboek richt zich op kinderen vanaf 7 jaar, die goed kunnen lezen, en staat vol verhalen, moppen, raadsels, puzzels en tips. Die verhalen komen van bekende kinderboekenschrijvers, zoals Jacques Vriens, Janneke Schotveld en Tosca Menten, en zijn hartstikke leuk.

Het grootste deel van het boek is vooral geschikt voor kinderen vanaf ongeveer groep 5 van de basisschool. Zij vinden het vast en zeker interessant om alles te weten te komen over insecten, en wat je moet doen als je gestoken wordt, bijvoorbeeld. Ook de meeste verhalen zijn een beetje op hen afgestemd. De knutsels, puzzels en spelletjes zijn echter ook prima geschikt voor wat jongere kinderen, zodat twee kinderen uit een gezin er ook prima samen mee in de slag kunnen.

Met maar liefst 96 pagina’s en een vriendelijke verkoopprijs van €8,99, kun je hier heel de zomer plezier van hebben.

Het grote Kidsweek vakantieboek deel 2
ISBN 9789000339273
Van Holkema & Warendorf
€8,99