Boeken

Het Grote Griezelkookboek

Wurmenspaghetti, Snoskommers, Kaakklevers voor Praatgrage Ouders en Horzels in Stinkhommelvet, gerechten die je tegenkomt in De Griezels, De GVR, Sjakie en de Chocoladefabriek en De Reuzenperzik, allemaal van Roald Dahl. Ben je benieuwd hoe al die gerechten gemaakt worden en smaken? Dan is Het Grote Griezelkookboek een echte aanrader, zowel voor kinderen (vanaf een jaar of 8) als volwassenen.

Met dit boek gaat een wereld voor ons open: voor het eerst kunnen we alle gerechten die we kennen uit de beroemde kinderboeken zelf maken. En al doet de naam soms anders vermoeden, elk recept levert een eetbaar en veelal ook best lekker resultaat op. De recepten zijn over het algemeen niet al te ingewikkeld, en duidelijk uitgelegd.

Uiteraard is het Grote Griezelkookboek voorzien van bijpassende en herkenbare illustraties. Het is niet direct een boek om open te slaan als je op zoek bent naar inspiratie voor de dagelijkse maaltijd, maar wel geweldig leuk om op een regenachtige middag samen met je kind uit te proberen.

Het Grote Griezelkookboek – Roald Dahl
ISBN 9789026123597
Uitgeverij De Fontein
17,95 euro

Het grote griezelkookboek
Bestel via Bol.com: Het grote griezelkookboek
Roald Dahl