Boeken

Het Grote Gouden Sesamstraat Boek

Gouden Boekjes zijn normaal niet zo groot, en ook niet zo dik. Maar voor Sesamstraat wordt een uitzondering gemaakt, dus dat betekent heel lang plezier met Het Grote Gouden Sesamstraat Boek!

Het Grote Gouden Sesamstraat Boek

Sesamstraat bestaat al zo lang, en is zo leuk, dat het onmogelijk in een klein boekje te stoppen valt. Het lekkere dikke boek (150 pagina’s) is dus hard nodig. En wat ziet het er mooi uit, met al dat goud. Een beetje plechtig zelfs, echt een boek dat jarenlang mooi staat in de kast, en steeds opnieuw gelezen zal worden.

Het Grote Gouden Sesamstraat Boek bestaat eigenlijk uit zes lange verhalen, stuk voor stuk voorzien van heel veel tekeningen. Het komt oorspronkelijk uit Amerika, dus Tommie en Ieniemienie zul je er niet in aantreffen, en Pino is opeens geel. Grover, Koekiemonster, Ernie en Bert zijn natuurlijk wel van de partij!

De verhalen bevatten over het algemeen per pagina 2 tot 3 regels tekst, en worden afgewisseld met pagina’s waarop uitsluitend illustraties staan. Lekker veel ‘plaatjes kijken’ dus, en ondertussen leren tellen met Elmo en een aangepaste versie van De wielen van de bus zingen. Er is van alles te beleven in dit ontzettend fijne boek!

Het Grote Gouden Sesamstraat Boek
ISBN 9789047616948
Rubinstein
€ 15,-