Boeken winnen

Boek van de maand: Het geheim van mijn man van Liane Moriarty (+WIN!)

Het geheim van mijn man Liane Moriarty

Het geheim van mijn man heeft een jaar in de New York Times bestsellerlijst gestaan, en wordt vertaald in 36 landen. Ook Nederland is nu aan de beurt!

Het geheim van mijn man

Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

Winnen

Het geheim van mijn man, het intrigerende boek van Liane Moriarty is de hele maand oktober Boek van de maand op Lifestylelog. Wil jij 1 van de 5 exemplaren die we mogen weggeven winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”bruna okt 15″]