Boeken

Het geheim van haar succes

Topvrouwen, ze spreken velen tot de verbeelding. Waar we niet opkijken van mannen in hoge posities, en ons nauwelijks afvragen hoe ze daar terecht zijn gekomen, is dit bij vrouwen veel meer een ‘issue’. Raar eigenlijk!

Een boekje waarin dit nog eens wordt benadrukt, is dat dan wel een goede zaak? Wij lazen ‘Het geheim van haar succes’ en concludeerden dat dat zeker het geval was. Topvrouwen uit vele verschillende hoeken (Thérèse Boer, Inge Diepman, Sylvana Simons en Rita Verdonk zijn slechts een paar van de 15 klinkende namen) vertellen over hun leven, en hoe zij terecht zijn gekomen op de plek waar zij nu zitten.

Op een eerlijke manier, die veel vrouwen kan inspireren. Die laat zien dat ‘de top’ op vele manieren te bereiken is, als je maar (vroeger of later) een doel voor ogen hebt. Met reacties op stellingen, maar ook veel goede tips en persoonlijke motto’s waar je écht van aan hebt. Open deuren (‘Geloof in jezelf’) maar ook verrassender tips als ‘Schrijf op wat je wilt’ (Patricia Steur) en ‘Accepteer dingen zoals ze zijn’ (Thérèse Boer).

Het geheim van haar succes – Carla Schenk
ISBN 9789049998509
Truth & Dare
15,95 euro


Het geheim van haar succes
Bestel via Bol.com: Het geheim van haar succes
Schenk, C.