Boeken

Help, help, hoera!

De ene ouder is er dol op, de ander trekt acuut wit weg als ze eraan komen: kinderfeestjes. Of, beter gezegd, feestjes met kinderen.

Waar je kindloos altijd wel in was voor een goed feest, heeft dat woord een heel andere lading gekregen nu er kinderen zijn. Hoe je het toch overleeft, en de kinderen ook, lees je in het leuke Help, help, hoera!

Help, help, hoera!

Help, help, hoera! is geschreven door de makers van Buskruit met Muisjes, het boek dat op humoristische wijze de roze wolk van het krijgen van een baby wat minder romantisch maakt. Ditzelfde nuchtere toontje is ook gevonden voor dit nieuwe boek, waarin zelfs moeders die écht niks met kinderverjaardagen hebben tips kunnen vinden. Geen traktaties waarbij het zweet al voor je begint op je voorhoofd staat, geen ‘over the top’, perfect georganiseerde kinderfeestjes waar moeder zich nog meer op verheugt dan het kind, maar praktische tips en zo hier en daar een flinke korrel zout.

Herkenbaar, luchtig en toch opvallend nuttig, dit leuke boekje dat het ook prima doet als cadeau voor vriendinnen die ook geen aangeboren ‘kinderfeestjes’ talent zijn. Het grootste deel van het boek draait om kinderverjaardagen, met extra veel aandacht voor het kinderfeestje, maar ook feestdagen als Kerstmis en Sinterklaas komen aan bod. Met dit boek worden feestjes voortaan leuk voor kind én ouder.

Help, help, hoera! – Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff & Marieke Wigmans-Bremers
ISBN 9789400506503
Gloriae
€14,95