Boeken Favourites

Hello Kitty. Een lief en vrolijk boek!

De meeste Hello Kitty spulletjes en boekjes in de winkels zijn duidelijk bestemd voor kinderen. Maar gelukkig worden ook volwassen Hello Kitty fans niet vergeten, en is het nieuwe boek ‘Hello Kitty, Een lief en vrolijk boek’ een naslagwerk dat zij niet mogen missen.

Het boek staat vol met Hello Kitty, van haar ‘geboorte’ in 1974 tot nu, en dat is nogal wat. Want sinds haar introductie is Hello Kitty een zeer gewild figuurtje. Speelgoed, maar ook kleding, gadgets en zelfs pretparken ‘adopteerden’ haar, en zeker in Aziatische landen gaat dat heel ver. In dit boek zie je het allemaal terug, op heel veel, echt heel veel, foto’s met korte begeleidende tekstjes. Leuk zijn ook de extraatjes, zoals de stickers, een applicatie om bijvoorbeeld op een t-shirt te drukken en de menukaart van de Taiwanese luchtvaartmaatschappij Eva Air, die 2 van haar vliegtuigen van binnen en buiten in Hello Kitty sferen bracht.

Iedere fan van Hello Kitty, groot of klein, zou dit geweldige boek in zijn kast moeten hebben staan. Je blijft er eindeloos in bladeren, en ziet er allerlei spullen in die je gewoon moét hebben. Prachtig vormgegeven, een echt ‘kijkboek’. Enige nadeel: je wordt er vreselijk hebberig van!

Hello Kitty. Een lief en vrolijk boek! – Marie Moss
ISBN 9789021548531
Kosmos Uitgevers
19,95 euro


Hello Kitty
Bestel via Bol.com: Hello Kitty
Marie Moss