Boeken

Handboek voor de hopeloze romanticus

Er zijn van die dagen dat je zin hebt in een boek waar je bij na moet denken, een boek dat je raakt. En je hebt van die dagen dat je gewoon zin hebt in een lekker ongecompliceerd, herkenbaar en romantisch verhaal. Op zo’n dag moet je ‘Handboek voor de hopeloze romanticus’ erbij pakken. Hoofdrolspeelster Kate is namelijk hopeloos romantisch, en eeuwig op zoek naar haar prins op het witte paard. Wanneer hij zich zo rond haar dertigste verjaardag nog steeds niet heeft aangediend besluit ze op Ebay een boek te kopen, het Handboek voor de hopeloze romanticus.

Succes is gegarandeerd, zo belooft de verkoper, en als snel na haar aankoop acteur Joe haar leven binnen komt wandelen lijkt dat ook zo te zijn. Want Joe is lief, attent, romantisch en tot over zijn oren verliefd op Kate. Joe is helaas echter ook erg vol van zichzelf, en als hij een kans denkt te zien zijn haperende carriere nieuw leven in te blazen bedenkt hij zich geen moment, ook niet als dat ten koste gaat van Kate. Kate’s vrienden Sal en Tom houden er zo hun eigen problemen op na, ook op liefdesgebied, maar proberen Kate zo goed mogelijk te steunen.

Bij een dergelijk romantisch boek is het geen verrassing dat het uiteindelijk allemaal weer goed komt. Hoe, en met wie, dat gaan we niet verklappen. Daarvoor moet je gewoon lekker met een flinke pot thee en een rol koekjes een middag op de bank gaan liggen, en je onderdompelen in dit heerlijke romantische boek. Om blij van te worden.

Handboek voor de hopeloze romanticus – Gemma Townley
ISBN 9789032511302
Uitgeverij De Kern
14,95 euro

Handboek voor de hopeloze romanticus
Bestel via Bol.com: Handboek voor de hopeloze romanticus
Townley