Boeken

Hals over kop: het nieuwe boek van Rachel Gibson

hals over kop rachel gibson

Ze deed het met ijshockeymannen, en nu krijgt ze het wederom voor elkaar met ex-militairen: Abbi Glines weet mannen die nou niet bepaald bekend staan om hun knuffelgehalte, om te toveren in fijne, liefhebbende kerels.

Rachel Gibson

Rachel Gibson is moederland Amerika al tijden razend populair, en ook in Nederland vinden haar boeken gretig aftrek. De mix van sterke karakters, goed uitgewerkte verhalen en een flinke portie romantiek doet het goed bij veel vrouwen. Expliciete scènes worden niet vermeden, maar de boeken zijn zeker niet plat te noemen.

Hals over kop

Hals over kop is het nieuwe boek van Rachel Gibson, eentje die uitkomt niet al te lang nadat ook de Engelse versie verscheen. Goed nieuws voor verstokte fans, we lopen in Nederland wat dat betreft dus bijna gelijk! Nadat Gibson eerder series schreef over ijshockeyspelers en een groep schrijvende vriendinnen, zijn ex-militairen haar laatste ‘ding’. We kwamen er al eerder eentje tegen in ‘Kom bij me’ bijvoorbeeld, en da’s toevallig ook nog eens de broer van de hoofdrolspeler in Hals over kop.

Deze Blake Junger, ex-Navy SEAL, heeft zojuist een huis gekocht in het rustige plaatsje Truly, in Idaho. Bij vaste Rachel Gibson lezers doet deze plaatsnaam vast een belletje rinkelen, maar zoals altijd is dit boek ook weer zonder problemen los te lezen. Blake leert al snel zijn buurvrouw Natalie en haar dochter Charlotte kennen, maar echt warm verloopt deze ontmoeting niet. Althans, Natalie zit niet bepaald op Blake te wachten.

Natuurlijk gebeurt er uiteindelijk wel iets tussen die twee, en hoe, maar ja… en dan? Blake heeft genoeg vijanden om mee af te rekenen, zowel in zijn hoofd als in zijn werk, en besluit dat het beter is er van door te gaan en Natalie daar niet mee op te zadelen. Natalie maakte zoiets al eens eerder mee, en is des duivels. Zal het Blake, als hij zich realiseert dat hij echt niet zonder haar kan, lukken om Natalie terug te winnen?

Lekker leesvoer

Al gaan de verhalen in de boeken van Rachel Gibson nooit vreselijk diep, ze zijn toch sterk genoeg om je vanaf de eerste pagina aan het boek te binden. Ook Hals over kop leest lekker makkelijk weg, met personages die perfect zijn uitgewerkt, en verhaallijnen die zo nu en dan een onverwachte draai krijgen. Ook het nieuwe boek van Rachel Gibson bevat weer de perfecte mix van romantiek, lust en liefde om het warm van te krijgen. We want more!

Hals over kop – Rachel Gibson
ISBN 9789045204882
Karakter Uitgevers
€ 14,95