Boeken

Gezocht: redder in nood!

Rachel Gibson blijft het ene na het andere succesvolle boek afleveren. Wij lazen ‘Gezocht: redder in nood!’ en smulden!

Het leuke aan de boeken van Rachel Gibson is dat zij prima los van elkaar te lezen zijn, maar dat vaste lezers regelmatig personen tegenkomen die zij al kennen uit een eerder boek. Zo gaat dit boek over Vince, de broer van Autum Haven, die je nog kunt kennen uit ‘De man van mijn dromen’. Leuk om weer wat bekende namen tegen te komen, en te zien hoe het verhaal uit dat boek (welliswaar op de achtergrond) verder gaat!

Vince is zoals gezegd de mannelijke hoofdpersoon in ‘Gezocht: redder in nood!’, maar zo op het eerste gezicht niet direct eentje van het beminnelijke soort. Ok, hij ziet er geweldig uit, maar is ook vooral erg ‘emotioneel onbeschikbaar’. En dat komt eigenlijk best goed uit voor Sadie, die voor een bruiloft haar geboortedorp bezoekt, en daar wegens ziekte van haar vader veel langer moet blijven dan gepland.

Want zo’n emotioneel onbeschikbare man, daar kun je gemakkelijk een leuke tijd mee hebben, zonder het gedoe van een relatie! Toch?

Ook dit boek is weer chicklit in zijn puurste soort, het soort waar wij zo van houden. Leest makkelijk weg, maar is zeker niet ‘simpel’ of al te ongeloofwaardig. Knap is dat Rachel Gibson haar hoofdpersonen altijd echt tot leven weet te wekken, er echte mensen van maakt, mensen die je het allerbeste gunt. Heerlijk boek vol romantiek, erotiek, humor en onvervalste Texaanse tradities.

Gezocht: redder in nood! – Rachel Gibson
ISBN 9789045201597
Karakter Uitevers
14,95 euro