Boeken

Georgia’s kooklessen

Georgia lijkt een geweldig leven te hebben. Chef kok bij een trendy restaurant in New York, fijne verloofde: een gouden toekomst lijkt in het verschiet te liggen. Tot ze, buiten haar schuld om, een vernietigende recensie krijgt en haar verloving verbroken wordt. Geen baan, geen man, en een verpeste reputatie. Georgia vlucht naar Toscana, om bij haar voormalige mentor Claudia te gaan werken.

Ze krabbelt in Toscane weer op en krijgt zelfs een geweldige vaste baan aangeboden. Maar New York, een eigen restaurant in New York om precies te zijn, blijft haar trekken, en ze besluit terug te gaan. Terug naar de stad waar ze alles verloren heeft, waar het allesbehalve makkelijk blijkt te zijn om aan de slag te kunnen, laat staan een eigen restaurant te beginnen.

Georgia’s kooklessen is het ideale boek voor liefhebbers van koken, Toscane en New York. Zo geschreven dat je mee lijkt te reizen met Georgia, je proeft de sfeer, en dat komt niet in de laatste plaats door de prachtige gerechten die soms tot in detail beschreven worden. Een boek om van te watertanden, een prachtige roman.

Georgia’s kooklessen – Jenny Nelson
ISBN 9789061125075
Karakter Uitgevers
14,95 euro