Boeken Favourites Getest

Gelezen: Zomervlinders

In de zomervakantie zijn wij vooral op zoek naar heerlijke, dikke romans, die lezen als een trein én goed zijn geschreven. Zomervlinders is een echte aanrader!

Vier dames van verschillende leeftijden werken al jaren samen, maar spreken elkaar eigenlijk nooit. Daar komt verandering in als zij een nieuwe ledinggevende krijgen, de enthousiaste en sociale Christie. Zij is erop gebrand om de dames een betere onderlinge band te laten krijgen, en dat lukt. Steeds vaker worden hun gesprekken persoonlijk, en ze gaan zelfs na het werk regelmatig wat drinken.

Naarmate zij elkaar beter leren kennen, merken zij ook dat hun levens allemaal hun moeilijke kanten hebben. Grace, en haar dwingende, vroeg oude man, die wil dat ze vandaag nog met pensioen gaat en met hem een stacaravan betrekt. Anna, die is verlaten door haar man en zichzelf niks meer waard vindt. Dawn, die op het punt staat te gaan trouwen, maar wiens aanstaande nu niet direct de ideale echtgenoot lijkt. Raychel, die een lang verborgen familiegeheim met zich meedraagt. En ook Christie zelf blijkt het lang niet altijd makkelijk te hebben gehad.

We volgen de dames 1 zomer, een zomer die hun leven op zijn kop zet. Zullen zij het leven in eigen hand nemen? Zomervlinders is een perfecte roman. Ongecompliceerd, maar zeker niet inhoudsloos, vol liefde, vriendschap en geluk.

Zomervlinders – Milly Johnson
ISBN 9789049951696
Mistral
17,95 euro