Boeken Favourites Getest

Gelezen: Voor mijn zusje

Heather Gudenkauf, auteur van ‘In stilte gehuld’ is terug met ‘Voor mijn zusje’. Een thriller waarbij iedere pagina hardop roept om gelezen te worden, waarbij je niet wilt stoppen met lezen tot je het boek uit hebt, en het geheim ontrafeld.

Allison Glenn komt op haar 21e uit de gevangenis, nadat ze 5 jaar vast heeft gezeten voor het doden van haar pasgeboren dochtertje. Buiten de muren blijkt het leven te zijn doorgegaan, zonder haar. Niemand wil meer iets met de oh zo populaire Allison te maken hebben, zelfs haar zusje Brynn die altijd zo tegen haar opkeek niet.

Allison komt terecht in een opvanghuis, waar ze haar leven vorm probeert te geven. Ze krijgt zelfs een baantje in een boekwinkel, waar ze het prima naar haar zin heeft en zich op haar gemak begint te voelen. Tot ze het geadopteerde zoontje van haar baas, de vijfjarige Joshua ziet…

‘Voor mijn zusje’ is als een goed verpakt cadeau, waarbij ieder papiertje dat je afscheurt (of in dit geval omslaat) je dichter brengt naar waar je wilt zijn. De spanning wordt geweldig opgebouwd, en als lezer blijf je van A tot Z in spanning. Een geweldige thriller!

Voor mijn zusje – Heather Gudenkauf
ISBN 9789032512569
De Kern
17,95 euro