Boeken Favourites Featured Getest

Gelezen: Op de koop toe!

‘Welkom in de wereld van de mystery shopper’, zo luidt de boodschap op ‘Op de koop toe!’. Maar eigenlijk doe je het boek daarmee tekort, want meer dan dat ben je welkom in de levens van drie, of eigenlijk vier bijzondere vrouwen.

Sandie runt een bedrijfje in mystery shopping. Ze woont samen met rijkeluiszoon Toby, en kan voor haar bedrijfje altijd een beroep doen op haar 2 beste vriendinnen. Grazia is halverwege de 40, een echte dame en doodsbang voor het intredende verval. En Emily runt samen met haar man haar eigen winkel, met wisselend succes. En dan is er nog Kelly, Sandies assistente, die probeert het verleden achter zich te laten.

Dat dat niet helemaal lukt blijkt al snel. En dat de vrouwen stuk voor stuk een verhaal te vertellen hebben ook. ‘Op de koop toe!’ is het vervolg op ‘Koopwoede’, maar het is geen enkel probleem om het boek los te lezen. Het boek speelt zich af in de aanloop naar Kerst, wat het in deze tijd van het jaar heerlijk om te lezen maakt. Liefde, vriendschap, spanning en shopping komen elkaar tegen in deze heerlijke roman.

Op de koop toe! – Kate Harrison
ISBN 9789044332384
The House of Books
17,95 euro