Boeken Favourites Getest

Gelezen: ontbijt op bed

Vorige week maakte je op Lifestylelog kans op het boek Ontbijt op bed van Eleanor Moran. Natuurlijk hebben we het boek zelf ook gelezen!

De 31 jarige Amber weet een baan te bemachtigen in een nieuw restaurant van een befaamde chef. De man staat niet alleen bekend om zijn kookkunsten, maar ook om zijn charisma én temperament. Amber maakt het niet veel uit dat sinds haar aanstelling alles in dienst staat van haar werk: hoeft ze tenminste even niet te denken aan haar ex-man, die haar met een ander bedroog.

Al snel vliegen de vonken ervan af in de keuken, en dan in het bijzonder tussen eerdergenoemde chef Oscar en Amber. Maar dan verschijnt ook Ambers ex weer op het toneel, en wordt het allemaal wel erg ingewikkeld…

‘Wie van de 2?’, lijkt de centrale vraag te zijn in het boek. Gaat Amber voor de lastige, doch passionele Oscar, of voelt ze zich beter bij haar wat nerdy ex? Of besluit ze gewoon vrijgezel te blijven? Alhoewel deze vraag misschien wat oppervlakkig klinkt, is ‘Ontbijt op bed’ dat zeker niet. Ten eerste biedt het je een inkijkje in keuken van een vermaard restaurant, heerlijk voor liefhebbers van tv-programma’s als Hell’s Kitchen, maar daarnaast gaat het qua inhoud absoluut om meer dan de liefde. Een lekker boek waar steeds vaart in zit, leest heerlijk weg!

Ontbijt op bed – Eleanor Moran
ISBN 9789000302963
Van Holkema & Warendorf
17,99 euro