Boeken Favourites Featured Getest Travel

Gelezen: Grenzeloos verliefd

Op tv zijn de nieuwe afleveringen van de Net 5 serie Grenzeloos Verliefd weer even afgelopen, maar geen nood: er is nu ook een boek!

In ‘Grenzeloos verliefd’ van journaliste Martine Bruynooge komt een aantal stellen dat aan deze serie meedeed opnieuw aan bod. Het boek is overzichtelijk ingedeeld, met steeds eerst de vrouw die haar verhaal vertelt, gevolgd door de man met zijn versie. Beginnend bij de eerste ontmoeting, en verdergaand tot de dag van vandaag. Erg leuk, want vaak is er sinds de aflevering op tv kwam al weer heel wat veranderd.

Prettig is dat van ieder stel niet alleen staat vermeld in welk seizoen ze meededen aan Grenzeloos Verliefd, maar dat er ook is gedacht aan voldoende (kleuren!)foto-materiaal. Goed om je weer te herinneren over welk stel het nou ook al weer ging, maar ook om te zien hoe zij er nu uitzien en leven.

In het boek wordt duidelijk dat emigreren, ook al is het voor je grote liefde, bepaald niet altijd gemakkelijk is, en dat heel wat dromen niet zijn uitgekomen, of moesten worden bijgesteld. Toch is het heerlijk om te zien dat zoveel van de deelnemers nog steeds samen gelukkig zijn, waar ook ter wereld. Om de wachttijd tot nieuwe afleveringen te overbruggen is dit boek een heerlijk alternatief!

Grenzeloos verliefd – Martine Bruynooge
ISBN 9789044331820
The House of Books
16,95 euro