Boeken

Geheimen

Bij de zomer horen boeken waar je in kunt duiken, die je meenemen naar een andere plek. Lekker dikke boeken. Wij lazen ‘Geheimen’ van Freya North, een boek dat al deze eigenschappen bevat.
Tess heeft zichzelf nogal in de nesten gewerkt, voornamelijk als het om geldzaken gaat. Ze vlucht halsoverkop, door te reageren op een advertentie waarin naar een verzorger voor een oud huis wordt gezocht. De eigenaar, Joe, is weinig thuis, en heeft het huis nogal laten versloffen. Tess en haar babydochtertje Em trekken er in, maar zijn al snel meer dan de ‘oppasser en haar dochtertje’.
Tess draagt echter wel haar geheim met zich mee, en al voelt Joe wel aan dat er iets aan de hand is, haar geheim weet hij niet te ontrafelen. Maar: ook hij heeft de nodige geheimen.

‘Geheimen’ is een boek dat zich lekker voortsleept, een kleine 400 pagina’s lang. Mooi verteld, met veel aandacht voor details, is het een boek vol liefde, geheimen, zorgen, geluk én een vleugje seks. Heerlijke zomerse leeskost dus, waar je je rustig een dag of 3 in kunt verliezen.

Geheimen – Freya North
ISBN 9789022552230
Uitgeverij de Boekerij
14,95 euro

Geheimen
Bestel via Bol.com: Geheimen
North, F