Boeken

Frozen nu ook als Gouden Boekje

Kent jouw kind ook de film Frozen helemaal uit het hoofd? In dit bijzondere Gouden Boekje Frozen komt het nog eens helemaal langs!

Frozen

Wat een succes, de film Frozen, en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Ieder meisje kent de film, heeft een (al dan niet dagelijks wisselende) voorkeur voor Anna of Elsa, en ‘Laat het gaaaaaaan!’ schalt door menig schoolklas. Een echte Disney klassieker, mooier en populairder dan we in tijden gezien hebben.

Gouden Boekje

Zo’n mooi verhaal, dat vraagt om een eigen Gouden Boekje. Gouden Boekjes zijn al sinds 1953 een begrip: kinderboekjes met een kartonnen kaft met vriendelijke, korte verhaaltjes en prachtige illustraties. Ideaal voor peuters en kleuters, en dankzij de lage prijs ook prima om te verzamelen.

Frozen is het nieuwste Gouden Boekje, en een bijzonder mooie, luxe variant. Het bekende verhaal wordt in het kort verteld, wat het boekje prima geschikt maakt om in één keer voor te lezen. Maar jonge kinderen kunnen het boekje ook zelf ‘lezen’, zeker als zij de film kennen. De illustraties zijn zo veelzeggend, en vatten het verhaal zo perfect samen dat tekst nauwelijks nodig is.

Heerlijk voor verstokte fans, die hun lievelingsfilm nu ook in boekvorm kunnen bekijken. Met een verkoopprijs van €6,95 ook nog eens vriendelijk geprijsd!

Frozen – Gouden Boekje
ISBN 9789047616917
Rubinstein
€6,95