Boeken

Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

Het is zo makkelijk: even naar de bakker om een lekkere taart te halen. Maar, als je een klein beetje tijd hebt, is zelf maken natuurlijk veel leuker! Mits je wat inspiratie en een goed recept hebt. De Koekjesfee, een ware professional als het om bakken gaat, heeft dit altijd, en wil dat best met jou delen.

In ‘Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes’ helpt ze je op weg, ook als je nu nog bepaald geen bakwonder bent. Zowel het onderdeel ‘koekjes’ als ‘cupcakes’ en ‘taarten’ begint namelijk met een basisrecept, waarmee je op een eenvoudige manier de basis maakt. Daarna worden ook de decoratiebenodigdheden, zoals glazuur, aan je uitgelegd, om vervolgens over te gaan op het echte werk: unieke, opvallende, originele maar bovenal lekkere baksels!

Door de stap-voor-stap aanpak is dit boek zowel geschikt voor beginners als geoefende bakkers, die gewoon de eerste gedeeltes overslaan. Het eindresultaat is keer op keer zeer indrukwekkend, maar kan als je een echte beginner bent ook behoorlijk afschrikken. Dat gaat noooooooit lukken! En misschien lukt het ook niet meteen de eerste keer helemaal volgens het plaatje, decoreren is tenslotte een heel precies werkje waarbij het ook op ervaring aankomt. We durven echter wel te stellen dat ie-der-een met behulp van dit boek wat lekkers kan bakken.

Een fijn, gezellig boek waardoor je vanzelf zin krijgt de keuken in te duiken. De sjablonen die je nodig hebt voor de in dit boek getoonde decoraties vind je overigens heel handig achterin dit boek, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt. Onze favoriet: de indrukwekkende Sprookjestaart van Duizend-en-een-nacht.

Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes – De Koekjesfee
ISBN 9789002232725
Standaard Uitgeverij
19,95 euro

Feestelijke taarten, cupcakes en koekjes
Bestel via Bol.com: Feestelijke taarten, cupcakes en koekjes
Koekjesfee, De